PaleSatan Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ...ile mandatu to przecież nieważne. Ważne, że jak przyjęła mandat to automatycznie przyznała sie do winy, droga do odszkodowania jest dla Ciebie znacznie krótsza. Co do kurtki, zawsze możesz poprosić jakiś zaprzyjaźniony sklep, wystawi ci jakiś świstek, ze taka to a taka kurtka kosztuje tyle i tyle, wtedy tylko ryzykujesz, że od tej ceny coś ci obetną na zużycie..pzdr Co do mandatu to wiem ze niewazne ile.Niestety zadnego zaprzyjaznionego sklepu handlujacego kurtkami motocyklowymi nie mam.Jedyne co mam to strona aukcji z ktorej ja kupilem (a i tak sie stagowalem ponizej ceny kup teraz :biggrin: )A za zuzycie to nie maja mi chyba co odliczac bo ja dostalem w piatek i zdarzylem pojechac tylko na rybol :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 dobrze że jesteś cały. Motocykl poskładasz, ja tez jestem teraz na tym etapie..eh. Bedzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi