IrekS Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 W piciu nie ma nic złego tylko trzeba uważać potem jak się wejdzie nie do swojego domku, albo szuka się swojego moto nie wiadomo gdzie :P Zgadza się ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Picie fajna sprawa, a efekty tego picia sa jeszcze lepsze:):) Tylko nie wszyscy musza je pamietac :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Oczywiscie ze picie fajna rzecz ;) :icon_mrgreen: Tylko po piciu dnia nastepnego juz nie jest fajnie (czyli teraz kiedy to pisze :icon_mrgreen: ) I te ciagle deklaracje w stylu: Ja juz wiecej nie pije :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Hehe ! CO poniedziałek mam to samo :eek: :icon_mrgreen: :bigrazz: Pozdro!! ;) :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jakis moderator powinien wam w koncu zamknac ten temat bo spam az sie przelewa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 namówiłeś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 hahaha juz jest 12 stron :notworthy: a do zlota jeszcze 5 misięcy więc jak tak dalej pójdzie to będzie z 56 stron hehehe jak nadejdzie termin ... ja właśnie ide szukać weny twórczej, przy kuflu piwa :bigrazz: co by jakąś ciekawą traskę na wiosne przygotować :notworthy: Pozdro !! :biggrin: PS. PGR znowu wygrywasz w rankingu spamera miesiąca :bigrazz: szacun :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 PGR a ty mnie namowiles..... :cool: Browar ja wygralem plebiscyt na spamera miesiaca regionu leszczynskiego :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam!! No to gratulacje dla kolegi ... a tak BTW to musisz się stary czymś wykazać na wiosennym Rybolu bo to w końcu 666 Edition a ty Satan .. więc to do czegoś zobowiązuje ... jak nie będziesz miał pomysłu możesz zwyczajnie wywalić rycha lub ukazać bobra ... to zawsze rozwesela towarzystwo .. a może jakie CIOSTKO załapiesz na swojego rycha ? :cool: :clap: :notworthy: :wink: :lalag: Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak bedzie 666 edition to moze mala czarna msza i sodomizacja dziewicy :icon_razz: :buttrock: Ale tu jest problem bo skad wziac dziewice dawno wymarly :bigrazz: A do tego orgietka i cos sie wymysli jak sie czlowiek napije :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 No tak Pale teraz o dziewice ciżko, ledwo prokurator weźmie swoją brudną łapę to tu chwila i już po wszystkim, a najczęściej to po prostu prokurator nie wie, że nie ma już czego pilnować :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) ZRZUTA W TEMACIE RYBOL 666 Edition Edytowane 28 Listopada 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi