Carioka Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Widze, że Gosi nie ma na gg ( może już zaczeła rodzić przyszłego motocykliste :flesje: ), Chyba jeszcze nie zaczeła bo widziałam ją dziś o 2 w nocy na forum, chyba żeby to właśnie o tej porze, ale wzieła ze sobą kompa na porodówkę hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Widze, że Gosi nie ma na gg ( może już zaczeła rodzić przyszłego motocykliste :icon_arrow: ), dlatego odpowiem za nią. Koszt imprezy sylwestrowej to 150zł.Co do noclegów to nie jestem pewna ale podam telefon kontaktowy do Śnieznika 074 8 141 356 ( Poznaniak No nie to jakieś jaja. Zosia ma takie śliczne imię!!!A ja byłam przekonana że Zosia to Zosia.A nad sylwkiem się zastanawiamy, bo i tak bedziemy na święta jechac do Oświęcimia więc wracając do Szczecina Kletno po drodze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 no to się zastnawiajcie, byle szybko bo miejsca wiecznie czekac nie będą :bigrazz: (a Zosia to jedna z moich córek :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dziewczyny będzie super impreza. To jest super miejsce i jedzie super wiara.Zastanawiajcie sis lafiryndy :D :D Wypijemy morze alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Zosia lub Baba Jaga czy macie siostre lub kuzynke lub kogoś z rodziny pracujacego w Hotelu Amber Baltic w Międzyzdrojach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Nic mi o tym nie wiadomo :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 halo Szczecinkiedy zapodacie nowy post " Babskie spotkanie w stolicy Śledzia " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Już o tym rozmawiałyśmy.Plan jest po nowym roku chyba ze d tego czasu o nas zapomnicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Już o tym rozmawiałyśmy.Plan jest po nowym roku chyba ze d tego czasu o nas zapomnicie;) Nie zapominamy o Lafiryndach ze Szczecina :buttrock: ,ale rzuccie jakos w polowie grudnia nowy temt ,zeby jak najwiecej ludzi sie dopasowalo!!!!!a nie chcecie przyjechac 16 grudnia za akcje oddawania krwi dla motocyklistow?????? Edytowane 20 Listopada 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Spokojnie o Was nie idzie zapomnieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 dziewczyny ? Jak tam decyzje w sprawie Sylwestra w Kletnie ?Czasu mało zostało na rezerwację miejsc noclegowych (znaczy do jutra), potem te miejsca będa dostepne dla wszystkich chetnych - czyli może je błyskawicznie zająć jakaś obca grupa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Spokojnie o Was nie idzie zapomnieć :biggrin:Ojjjj, aż się cieplej na seduszku zrobiło :banghead: Obstajemy przy terminie po nowym roku, bo teraz to juz gonitwa z czasem się zaczęła, a tak to połączymy spotkanie z karnawałem :buttrock: Do rychłego zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Zosia Szczecin odpada ponieważ szykuje się u nas nie jedna impreza. Dzięki za pamięć a i ty pamiętaj że po nowym roku córeczka z tatkiem zostaje a ty z nami konsumujesz oczywiście śledzia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Niestety muszę zostać w domu.Narozrabiałam i mój chłop mnie nie póści choćby nie wiem co.Bawcie się za nas wszystkich,którzy będą siedzieć w domu w zaciszu domowego ogniska ;).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi