Madzik Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Tfardym czeba być a nie miętkim! Tak z drugiej strony to napisze wam jedna ciekawa sytuację z "pokaż dupę"Ci co jeżdżą na zloty wiedzą że to standardowy tekst rozkręcania lub jak kto woli fetorzenia czas zacząc.Na jeden ze zlotów przyjechała rodzina z malutkim synkiem. No i mały się chyba nasłuchał róznych "przyśpiewek". Będąc z mamą w sklepie jakieś kilka dni po zlocie - i stojąc przy kasie nagle zaczyna "pokaż dupę". Mama normalnie nie wiedziała co powiedzieć.A co lubie musieli sobie pomyśleć:biggrin: No co....uczy sie chlopak od malenkosci klimatow zlotowych :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 co jak co ale te usmieszki moga swiadczyc o lekkim zaburzeniu psychicznym ? kasiaczek nie martw sie nik Ci krzywdy nie zrobi P.S wszystkie dziewczyny motocyklistki sa takie skromne i tajmnicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 skromneZawsze !!!tajmniczeale, że tajemnicze?? hym , no nie wiem....?? chyba , że tak ciągle w tym kasku i kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 P.S wszystkie dziewczyny motocyklistki sa takie skromne i tajmnicze ? Ja jesten przykładem skromności i tajemniczości.Ostoja spokoju i normalności!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiczka Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 :biggrin: Imponująca wypowiedź! :D Może czas złosić te posty do admina za nabijanie licznika???A tak w ogóle to kiedy do śledziowa wpadacie laleczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja jesten przykładem skromności i tajemniczości.Ostoja spokoju i normalności!!! :) chcialbym to zobaczyc na wlasne oczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Imponująca wypowiedź! :) Może czas złosić te posty do admina za nabijanie licznika???A tak w ogóle to kiedy do śledziowa wpadacie laleczki? Zeklabym ,ze nawet bardzo rozwinieta wypowiedz......zdanie nadrzednie i podrzednie zlozone :) nooo jakies kolejne spotknko moznaby bylo skomponowac.....moze byc nawet w Szczecinie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 chcialbym to zobaczyc na wlasne oczy :) No nie było sie w Longu to nie wiesz, ale nic straconego-poczekaj az się zacznie sezonik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 tak to jest jak w weekendy trza jechac do swej pieknej :/ ale obiecuje ze nadrobie w nastepnym sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 A tak w ogóle to kiedy do śledziowa wpadacie laleczki? Dajcie tylko hasło, jak wszystko przypasi to jade.Szczecin fajne miasto, a i rodzinka i znajomi tam mieszkają fajnie będzie ich odwiedzić. A koleżanki Kasiczki tak nie naciskajcie bo sie w sobie zamknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja jesten przykładem skromności i tajemniczości.Ostoja spokoju i normalności!!! :D to ja w takim razie jestem BARDZO BARDZO....(podkreślam!!! jak jeden kandydat do sejmiku z bialegostoku:)jeszce raz BARDZO NIEŚMIAŁY :bigrazz: :wink: :evil: myśle że dało sie to zauważyc w LONGU :wink: :D POZDRAWIAM PANIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Tiaaaa... bo wszyscy motocykliści i motocyklistki to takie skromne i nieśmiałe stworzenia ;-) Norberto, muszę Ci zdradzic sekret - my w Poznaniu byłyśmy bardzo spokojne - jak nie my, prawda laleczki??? No wiesz, taka nieśmiałośc przy pierwszym spotkaniu :) :)No a z tym terminem spotkania, to trzeba zacząc myślec - juz się nie moge doczekac :-) Edytowane 13 Listopada 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Imponująca wypowiedź! :biggrin: Może czas złosić te posty do admina za nabijanie licznika???A tak w ogóle to kiedy do śledziowa wpadacie laleczki? Ja jestem bardzo za... :D tym spotkaniem w sledziowie ;) ... juz sie nie moge doczekac gdy zobacze szczecinskie motonitki w "pelnej imprezowej krasie" .... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Niby 13 stycznia ma być organizowany babozlot w łodzi, ale coś na ten temat ucichło na forum , wiec nie wiadomo czy coś z tego będzie.Ale Szczecin :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi