Gitta Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Czy to tylko ja jestem wierna?:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dla tych co nie zdążyli nacieszyć wzrokuGaleria - Moto dziewczynki w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 właśnie przeglądnąłem fotki z impry na www.halo...niektóre rewelka :buttrock: ale zapamiętnijcie sobie Kobitki raz na jutro, że luziemu się nie robi zdjęć z profilu !!! bo popadne w kompleksy :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Oj, Luzi, Luzi... Któż by pomyślał, że taki narcyzek z Ciebie :notworthy: zdjęcia są super, tak jak i impreza była super :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 luziemu się nie robi zdjęć z profilu ale sobie ogłosił jak nasz prezydent czy premier juz nie pamiętam który :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ale sobie ogłosił jak nasz prezydent czy premier juz nie pamiętam który :biggrin: to byl chyba premier...... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a kto by ich odróżnił :biggrin: tego kolesia to nikt nie przebije !!! ja głosuje na niego - nie ma innej opcji :icon_razz: :biggrin: :icon_razz: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a kto by ich odróżnił :icon_razz: tego kolesia to nikt nie przebije !!! ja głosuje na niego - nie ma innej opcji :) :cool: :icon_mrgreen: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM ojjjj, Luzi... a wygladasz na kolesia w porzo.... :rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zauwazyliscie nowa kolezanke Kasiaczka co ma duzo zawsze do powiedzenia....... :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Luzi...zapamieta sie, ze nie lubisz zdjec z profilu...nastepnym razem bedzie ich co niemiara :) Madzik...o co chodzi z Kasiczka, czy jak jej tam...bo juz widzialam na bulgarskiej watek dotyczacy jej, ale nie jestem w temacie. P.S. Zdjecia genialne Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ojjjj, Luzi... a wygladasz na kolesia w porzo.... hehe pozory mylą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dobra zejdzcie już ze mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 zauwazyliscie nowa kolezanke Kasiaczka co ma duzo zawsze do powiedzenia....... :biggrin: :rolleyes: Poooooookaż dupe! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Poooooookaż dupe! :rolleyes: Po tym jakze milym przywitaniu na innym temacie,nasz Kasiaczek zamknol sie w sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Po tym jakze milym przywitaniu na innym temacie,nasz Kasiaczek zamknol sie w sobie :rolleyes: Tfardym czeba być a nie miętkim! Tak z drugiej strony to napisze wam jedna ciekawa sytuację z "pokaż dupę"Ci co jeżdżą na zloty wiedzą że to standardowy tekst rozkręcania lub jak kto woli fetorzenia czas zacząc.Na jeden ze zlotów przyjechała rodzina z malutkim synkiem. No i mały się chyba nasłuchał róznych "przyśpiewek". Będąc z mamą w sklepie jakieś kilka dni po zlocie - i stojąc przy kasie nagle zaczyna "pokaż dupę". Mama normalnie nie wiedziała co powiedzieć.A co lubie musieli sobie pomyśleć:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi