Gitta Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Czy to tylko ja jestem wierna?:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dla tych co nie zdążyli nacieszyć wzrokuGaleria - Moto dziewczynki w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 właśnie przeglądnąłem fotki z impry na www.halo...niektóre rewelka :buttrock: ale zapamiętnijcie sobie Kobitki raz na jutro, że luziemu się nie robi zdjęć z profilu !!! bo popadne w kompleksy :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Oj, Luzi, Luzi... Któż by pomyślał, że taki narcyzek z Ciebie :notworthy: zdjęcia są super, tak jak i impreza była super :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Cytat luziemu się nie robi zdjęć z profilu ale sobie ogłosił jak nasz prezydent czy premier juz nie pamiętam który :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 marco napisał: ale sobie ogłosił jak nasz prezydent czy premier juz nie pamiętam który :biggrin: to byl chyba premier...... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a kto by ich odróżnił :biggrin: tego kolesia to nikt nie przebije !!! ja głosuje na niego - nie ma innej opcji :icon_razz: :biggrin: :icon_razz: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 LUZIPOWER napisał: a kto by ich odróżnił :icon_razz: tego kolesia to nikt nie przebije !!! ja głosuje na niego - nie ma innej opcji :) :cool: :icon_mrgreen: http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM ojjjj, Luzi... a wygladasz na kolesia w porzo.... :rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zauwazyliscie nowa kolezanke Kasiaczka co ma duzo zawsze do powiedzenia....... :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Luzi...zapamieta sie, ze nie lubisz zdjec z profilu...nastepnym razem bedzie ich co niemiara :) Madzik...o co chodzi z Kasiczka, czy jak jej tam...bo juz widzialam na bulgarskiej watek dotyczacy jej, ale nie jestem w temacie. P.S. Zdjecia genialne Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Cytat ojjjj, Luzi... a wygladasz na kolesia w porzo.... hehe pozory mylą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dobra zejdzcie już ze mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Madzik napisał: zauwazyliscie nowa kolezanke Kasiaczka co ma duzo zawsze do powiedzenia....... :biggrin: :rolleyes: Poooooookaż dupe! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Gitta napisał: Poooooookaż dupe! :rolleyes: Po tym jakze milym przywitaniu na innym temacie,nasz Kasiaczek zamknol sie w sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Madzik napisał: Po tym jakze milym przywitaniu na innym temacie,nasz Kasiaczek zamknol sie w sobie :rolleyes: Tfardym czeba być a nie miętkim! Tak z drugiej strony to napisze wam jedna ciekawa sytuację z "pokaż dupę"Ci co jeżdżą na zloty wiedzą że to standardowy tekst rozkręcania lub jak kto woli fetorzenia czas zacząc.Na jeden ze zlotów przyjechała rodzina z malutkim synkiem. No i mały się chyba nasłuchał róznych "przyśpiewek". Będąc z mamą w sklepie jakieś kilka dni po zlocie - i stojąc przy kasie nagle zaczyna "pokaż dupę". Mama normalnie nie wiedziała co powiedzieć.A co lubie musieli sobie pomyśleć:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi