Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Postanowilem w te wakacje kupic sobie maszyne.Tylko wystapily pewne komplikacje :wink: na ten cel niebede mial wiecej jak 2500 pln.I dlatego chcialbym sie dowiedziec czy za taka cene kupie cos pozadnego (oczywiscie uzywanego).Chodzi mi dokladnie o jakas 50 ,tylko zeby jakaos wygladala ,no i wmiare dobrze jezdzila :D. Jak myslicie oplaca mi sie cale wakacje zbierac pieniadze a potem kupic cos za 2500 pln ,czy lepiej sobie odpuscic bo zata cene to moge miec tylko jakas stara jawe. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Stara jawa też nie jest zła... ale za 2500 możesz już zapolować na jakiegoś japońca. Albo kupić sobie simsona w idealnym stanie. Nie napisałeś ile masz lat, i na ile sezonów planujesz kupić motorower. Moim zdaniem, tak żeby poszaleć w wakacje za 2500 spokojnie można coś znaleźc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tak mysle ten i nastepny sezon na bank.A lat mam 17 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 No to do prawka jeszcze roczek :wink:Najlepiej wejdź na www.allegro.pl , przyjrzyj się dokładnie oferowanym maszynom i cenom, tak żeby sobie upatrzyć jakiś konkretny model.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Juz od jakiegos czasu sie tym zainteresowalem.Strasznie podobaja mi sie motorki enduro.A na ta Aprilke niemoge sie napatrzec. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14116867 Ale wiadomo ceny na alegro czasem odbiegaja od rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Czy za takie pieniadze kupie cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Moze Honda MTX 80 ??Samson niedawno sprzedal za 2700. Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przykro mi ale nie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Za cenę 2500 zł to możesz spokojnie kupić simsona ( jeszzce ci zostanie) lub hondę mb/mbx mt/mtx lub yamahę rd bądź dt Życzę powodzenia w szukaniu moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 dzieki za pomoc i zainteresowanie tematatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja bym Ci radził szukać czegoś z Yamaszek DT 80 LC II z 90-93 roku. :wink: za taką cenę możesz już coś znaleźć na czym możesz poszaleć :D życzę powodzenia w polowaniu i udanych łowów :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Hej! Będe upierdliwy i znów zaproponuje mojego sprzęta;)Nie podałeś maila więc musze tutaj na ogólnym:( Mam do sprzedania Yamahę RD50 przerobioną na streeta. Sprzedaje bo chcę coś wiekszego. Cena: 1400 zł. Jeśli by cię to interesowało to wal na priv ([email protected]) podam Ci więcej info i fotki. Yamaha jest oczywiście zarejestrowana na motorower.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja planuje kupno motorka dopiero za jakis czas ale fotki przeslac mozesz zawsze moge kogos sie popytac. [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Dzisiaj kupiłem yamahe dt 80 lc2 rejestrowana na motorower za 2600 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Hehe ja kupiłem swoja (prawie :wink: )"pszczółke" za 2650 - jedyne wady to "nieudane malowanie owiewek i ręcznej produkcji światła, poza tym łańcuch i zębatka :D A oto i ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi