kacper_84 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 [*] Uwazajcie na siebie chlopaki i dziewczyny bo wg prognoz to sobie jeszcze posmigamy, oby juz nikt wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 kurna ale jak to możliwe że spadł mu kask no nie mogę sobie tego wyobrazić nawet jak jechał w niezapiętymi przyznaje że faktycznie ta końcówka sezonu jakaś nie udana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 kurna ale jak to możliwe że spadł mu kask no nie mogę sobie tego wyobrazić nawet jak jechał w niezapiętymi przyznaje że faktycznie ta końcówka sezonu jakaś nie udanaZnowu?? :buttrock: Znowu którys motocyklista z kolei i to w samym październiku:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avid Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAMANDRA Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 QURCZE, WSZYSCY ROZWODZĄ SIĘ NA TEMAT TEGO, ŻE SPADŁ MU KASK, TERAZ TO CHYBA NIE JEST ISTOTNE...........TRAGEDIA.(*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 przykre.......... :buttrock: :bigrazz: :biggrin: SZEROKIEJ DRRRRROGI :biggrin: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ...niech aniołki mają Go w swojej opiece...(") (") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ku*wa ku*wa ku*wa ILE JESZCZE tragedi bedzie na tych porypanych polskich drogach teraz to mozemy trzymac kciuki za jego rodzine zeby jakos przez to przebrneli powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ...niech aniołki mają Go w swojej opiece...(") (") przestancie chrzanic, NIESTETY stala sie tragedia i koniec, a nie tam swieczki, aniołki , srołki i inne g*wno,a jesli byl niewierzacy i w dupie ma swieczki i aniolki, a wy go na sile uszczesliwiacie ? proponuje nie narzucac innym swojej wiary, OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 przestancie chrzanic, NIESTETY stala sie tragedia i koniec, a nie tam swieczki, aniołki , srołki i inne g*wno,a jesli byl niewierzacy i w dupie ma swieczki i aniolki, a wy go na sile uszczesliwiacie ? proponuje nie narzucac innym swojej wiary, OK ? Ty a co ty taki nie wierzacy jestes!Bog z Toba!W cos trzeba wierzyc zeby bylo lzej na tej ziemi!a z reszta co ci bede tlumaczylodwal sie tylko od aniolkow!Pozdro!rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ty a co ty taki nie wierzacy jestes!Bog z Toba!W cos trzeba wierzyc zeby bylo lzej na tej ziemi!a z reszta co ci bede tlumaczylodwal sie tylko od aniolkow!Pozdro!rudy co sie tak wsciekles? nadepnąłem ci na moher ?nie twoja sprawa czy wierze czy nie, wiem, ze zyjemy (niestety) w katolandzie,ktory ma w d.. inne wyznania narzucając wszedzie gdzie to mozliwe "jedynie sluszną" religię. i wierz sobie w co chcesz, tylko innych w to nie mieszaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 [*] smutne to... juz myslalem ze w tym roku to koniec... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 O kasku też słyszalem, że spadł czy coś w tym rodzaju....Dlatego napisalem prawdopodbnie, bo nie byłem pewien - każdy podaje swoją wersję i nie wiadomo jak było naprawdę do teraz. Jedna osoba mi pow. że było to uderzenie czołowe, a druga nie wiedziała jak to się stalo. Mam te wiadomosci z pierwszej reki!!Katastrofa... kurna ale jak to możliwe że spadł mu kask no nie mogę sobie tego wyobrazić nawet jak jechał w niezapiętymi przyznaje że faktycznie ta końcówka sezonu jakaś nie udana Jest to mozliwe a on go najprawdopodobniej nie zapiol,ale tego sie juz nie dowiemy...Nasz forumowy kolega Mishel tez nie zapiol kiedys kasku ,mial wypadek,kask spadl i mocno sie polamal ,lacznie jak dobrze pamietam z podstawa czaszki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Szybko jechal ? To chyba z jego winy tak ?Szkoda kolejnego czlowieka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Smutne to...niech spoczywa w pokoju...moze mu juz lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi