bartasjbl Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 siemka mam pytanie czy istnieje takie cos jak regenerowanie popsutych trybow. Np gdzy mamwyrwane kilka zebow to czy mozna to jakos dac do naprawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 siemka mam pytanie czy istnieje takie cos jak regenerowanie popsutych trybow. Np gdzy mamwyrwane kilka zebow to czy mozna to jakos dac do naprawienia? zębów w czym ? napęd, skrzynia ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 tak sebow z walka skrzyni biegow. Bo mam ogromny problem z dostanim takiego walka tak sebow z walka skrzyni biegow. Bo mam ogromny problem z dostanim takiego walka tak sebow z walka skrzyni biegow. Bo mam ogromny problem z dostanim takiego walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) są zakłady gdzie dorabiają tryby, koszt w okolicach 200-30zł Edytowane 10 Października 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 a mozesz mi powiedziec jak taki zaklad znalesc? najlepiek w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 zapytaj Dominika Szymańskiego Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 okv wielie dzieki aa i jak byscie znalescli walki skrzyni biegow do aprili etx 50 cztero biegowej to idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 dorabiał ktoś kiedyś takie koła zębate???? nie wiecie jak to sie sprawdza? czy wytrzymałe jest ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 no na pewno nie tak wytrzymale jak oryginalne.... faktem jest że oryginalne części są drogie.. ale są tego warte.. jak dokrecalem coś.. wsadziwszy śróbokręt między tryby , by zblokować (LOL)... to śróbokręt wymięka :buttrock:ot potęga trybów :biggrin: PS a nie wie ktoś czy można gdzieś ZLUTOWAĆ/ ZESPAWAĆ urwany gwint od kosza sprzegłowego? bo mam taki jeden... w ogóle mam cale sprzeglo do rx' do sprzedania :lalag: ... nie wiem.. jakies spawanie metali kolorowych pomoze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam. Szczerze nie polecam dorabiania trybów. Najczęsciej nie są one robione tak jak powinny byc czyli w odpowiedniej temperaturze i odpowiednio chartowane. Są to normalne spawy które przy wiekszych obrotach poprostu odpadają w tym samym miejscu oczywiscie. Jest to strata nerwów pięniedzy i oczywiscie cennego czasu. Szczerze odradzam regeneracji zębatek ponieważ zębatki orginalne oczywicie są specjalnie utwardzane i one nie pękają tylko zazwyczaj sie kruszą ale napewno wytrzymają duzo dłużej niż regenerowane. PzDr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi