gozdzik77 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam co ile km. należy wymieniac łancuch rozrządu w suzuki rf600?i czy zakładać zakuty na silnik czy zakuwac na silniku?co do wymiany(ile km.) nie moge sie doszukać danych w manualu!!może zle patrze niewiem.jezeli wiecie coś w tym konkretnym temacie to piszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Z tego co pamiętam to ok 40 tyś km. Możliwe to? Mogę się mylić, z resztą kiedyś wyszperałem takie info na tym forum :) . Przy okazji rozrządu to po czym poznać że jest do wymiany? Jeżeli po przebiegu to mam się tym zainteresować? (43 tyś). Ile to będzie kosztować? Domyślam się że sporo ale tak mniej więcej ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi