Browar Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 .. święta racja ... pamiętam jak kiedyś z Andrychowa do Rybnika wracałem w starej za krótkiej skórze, rękawiczkach od płaszcza, i w DŻINSACH :) :) ;) a było to z końcem października o godzinie 22.00 przy temperaturze ok. 0 st.C , ... jak przyjechałem pod dom po 2,5 h jazdy to byłem tak zmarznięty że sam nie mogłem rozpiąć kurtki... brrrrrr :) ale piździało ..... ,... i od tamtej pory postanowiłem że bede zbierał kase i po zimie musze kupić porządne ciuchy,,,, no i na szczęście się udało :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 To wyobrazcie sobie, że ja rano o 7.30 do roboty wyjeżdżam :) +4C mgła i mokra nawierzchnia...Dziś też ok 7:30 pędziłem do pracy na badania okresowe. Pizgało niemiłosiernie. Jutro w zależności którą nogą wstanę to też może do pracy skocze sprzętem. Godzina 5:00 to już będzie coś :) Cimno, zimno, do domu daleko :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Norma cały zeszły semestr jeżdziłem o 6.30 na uczelnie, nie jest tak źle ... adrenalinka na dziurawych katowickich drogach daje soro ciepła :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 zapowiada się że i ja będe jeździł do szkoły na moto, lepiej troche zmarznąć niż się bujać autobusem dzisiaj o 7.00 było 5C, pierwszy raz mi szybka zaparowała i zmarzłem w ręce ale pozatm było wporzo pzdr dla wszystkich marznących z rana na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Witam!! Pogoda dalej jak marzenie :biggrin: :biggrin: :notworthy: w sobote na zlota i też ma być słonecznie :buttrock: :bigrazz: taka jesień to mi się podoba... oby jak najdłuzej bez śniegu... później zostaje juz tylko skuter ... śnieżny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 w moim miescie dalej jezdzi nas calkiem sporo :flesje: pewnie dopiero pierwszy snieg ostudzi nieco nasz zapal do jazdy po ulicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dziś się do pracy wybrałem o 5:15. Mgła taka, że ledwo co widać, zimno w klatę bo pod kurtką tylko koszulka, ale twardo jadę :flesje: Powrót w pełnym słońcu był znacznie przyjemniejszy :flesje:Pogoda jeszcze pozwala na jazdę, ale z dnia na dzień robi się chłodniej. Dziś w radyjku słyszałem, że nadciąga zimniejsze powietrze, temp. ma spaść do ok. 10 stopni. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja pomykam co dziennie, deszcz nie deszcz...zimno jeszcze nie nie jest-tylko kwestia ubioru.Mrozu i sniegu jeszcze nie było,ale dalekie trasy to juz problem. Jechalem ostatnio (w niedzielę ok. 200 km) i mnie wypizgalo, pomimo niezłej pogody i dobrego odzienia....Ale bede jeżdził do końca sezonu (patrz, az spadną sniegi i zagoszczą mrozy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 witamano pomykam kiedy moge i fundusze sie znajdują właśnie wróciłem, nocki już chłodne... ale jest git ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja śmigam, jest super pogoda dla mnie na śmiganie teraz. w środę to nawet podczas pracy wyskoczyłem po moto bo fajna pogoda była, i tak się zamyśliłem że po 3,5 godzinach wróciłem do roboty.tylko pytanie po co w ogóle wracałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 w moim miescie dalej jezdzi nas calkiem sporo :smile: pewnie dopiero pierwszy snieg ostudzi nieco nasz zapal do jazdy po ulicach....Rano na 8 jechałem na zajęcia, to mijałem po drodze 3 inne motocykle :smile: Nie spodziewałem się że kogoś spotkam o tej porze :smile: :icon_mrgreen: Ok 10 jechałem do domu, 100km i nie było źle :cool: Trochę mi kask "parował" od zewnątrz przez mgłę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ha, a mnie z rana i wieczorem to gęsta mgła wita i pizga, aż nie miło, ale w dzień to sama frajda :icon_mrgreen:pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 u nas tez nie jest zle, my jezdzilismy wczoraj od 19 do 24 i tez zle nie bylo w Poznaniu, pare motorkow tez latało Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Dziś rano pogoda mnie nieźle zaskoczyła. Wstałem do roboty, przez okno nawet nie wyjrzałem bo nie spodziewałem się takiej zmiany. Wychodzę przed blok, a tam zonk :smile: Jakaś mżawka leci, zdecydowanie zimniej. Ale co tam. Twardym trzeba być nie mientkim :icon_mrgreen: Trochę ślisko było, ale jakoś dojechałem. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ale tak przed 9 i po 22 to naprawde sie chlodno robi... kask paruje nie tylko na postoju ale i w czasie jazdy... czasami 'rosa' sie na moto zbierze i caly mokry... ale dajemy rade panowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi