mareksit Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Jeżdzimy jeżdzimy :D Cieplej się ubieramy i dzida :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Co prawda to prawda wieczorami troszke juz zawiewa ale w ciagu dnia jak wyskoczy troche slonca nie ma tragedii trzeba korzystac z ostatnich dni smigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A ja dziś rano miałem kłopot z odpaleniem mojej Cebci !!! z zimna padł akumulator :D - To już nie są żarty albo zbliża się zima i koniec jazdy albo czas kupić nową baterię ;) pzdr. ps. albo jedno i drugie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A ja dziś rano miałem kłopot z odpaleniem mojej Cebci !!! z zimna padł akumulator :buttrock: - To już nie są żarty albo zbliża się zima i koniec jazdy albo czas kupić nową baterię :cool: pzdr. ps. albo jedno i drugie :cool: he heja dzisiaj pchalem bo tez akumulator jest u granic wytrzymalosci, ale mam silne nogi to cos takie gomnie nie przeraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jeżdzimy jeżdzimy ;) Cieplej się ubieramy i dzida :cool: No to się chwali taka postawa :D ... jak sobie pomyśle że miałaby byc taka zima jak w zeszłym roku , czyli 5,5 miesiąca śniegu to mnie aż skręca, i wole do oporu polatać na jesień. A idealnie by bylo jakby śnieg spadł tylko na grudzien i styczeń co by sprzęta wyszykować do sezonu :cool: :D ;) Pozdrawiam wszystkich zimowych riderów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 W lutym tego roku widziałem facia na plastiku, jak grzał do Łodzi. Asfalt szary od rozu, dookoła biel śniegu lśniąca w słońcu.... CZerwony ścig i kierowca w czarnych ciuchach............... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 W lutym tego roku widziałem facia na plastiku, jak grzał do Łodzi. Asfalt szary od rozu, dookoła biel śniegu lśniąca w słońcu.... CZerwony ścig i kierowca w czarnych ciuchach...............Pozdrówka No to Szacun Jak Byk !! i pomnik dla tego pana :D :D :D :D jest hardkor jest A tak w ogóle to w niedzielę jest moto bajzel w Chorzowie i pogoda odstraszyła sporo ludziska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi