cypek41 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Niedawno kupiłem rs 125 z silnikiem rotax 123. Dzisiaj zauwazyłem ze cos sie w nim tłucze jednak na nacisnietym sprzęgle tak jakby przestaje stukac? Co to moze byc jak to naprawic?? Czy to nie jest łożysko pod koszem sprzęgłowym?Prosze o pomocz gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Niedawno kupiłem rs 125 z silnikiem rotax 123. Dzisiaj zauwazyłem ze cos sie w nim tłucze jednak na nacisnietym sprzęgle tak jakby przestaje stukac? Co to moze byc jak to naprawic?? Czy to nie jest łożysko pod koszem sprzęgłowym?Prosze o pomocz gory thxTak jest to łozysko pod koszem sprzęgłowym. Dużo roboty nie ma, bo musisz zdjąc sprzegło i juz widzisz to łożysko tylko zeby je wyciągnać to niewiem czy trzeba rozpoławiac silnik, ale raczej nie. Edytowane 7 Października 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Tylko jedna osoba ma cos do powiedzenia na ten temat?? nikt nie mial takiego problema w rs?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Sam sobie odpowiedziales na to pytanie a potwierdzil to endurowiec :buttrock: A tak na marginesie skoro cos nie dziala trzeba rozkrecic i popatrzec samemu i opisywac czy ma gdzies luzy itp :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Dokładnie jak kolega wyżej:) takie gadanie coś tłucze nic nam nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Nie cos tylko wyraznie słysze ze sprzęgło :icon_mrgreen:. Dzieki za pomoc moze to dzisiaj oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No to zapewne któreś z łożysk. Mogą to być twa igiełkowe łożyska które łożyskują sprzęgło a może to być łożysko kulkowe które łożyskuje wałek na którym siedzi sprzęgło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi