michałek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Witam, mam problem odnosnie elektryki, potrzbuje podłączyć światła do mojego moto i tak będzie podłączone z przodu dlugie krótkie z tyłu jedna żarówka i do tego podświetlenie liczników. i mam taki problem jaki kabel odpowiada w mtx za zasilaie świateł żółty czy biały a może je razem podaczyć do regla ? chyba sie nic nie stanie . Tutaj dołączm schemat instalacji moze ktoś przejrzy i poradzi mi Edytowane 6 Października 2006 przez michałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Tylko bialy kabel idzie z pradnicy do regulatora i potem na ladowanie baterii / wlacznik zaplonu, czyli jest to czesc pradu regulowana, zolty idzie bezposrednio z pradnicy na wylacznik swiatel i jest zasilajacym kablem tego wylacznika. Z tego wylacznika idzie znowu bialy kabel jako zasilanie swiatel glownych i brazowy zasilajacy swiatlo tylne i oswietlenie licznikow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Tak tylko ze ja mam akumulatora anji innych rzeczy, mam tylko to co wymieniłem czyl lampa przednia i tylna oraz podświetlenie liczników.Więc czy moge razem złączyć dwa kable i dać do regla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam ponownie, czy może ktoś mi pomóc uporałem sie już prawie z elektryką tylko niebardzo wiem jak podłączyć regulator, wiem iż biały ma iśc do + z cewki , czarny to masa, czerwony to już prąd wyprostowany :banghead:a zielono biały od czego jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi