kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nowy kask zawsze dopasowuje ci się do kształtu czaski. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dopasuje się :P Na aukcjach na allegro można nawet znaleść info że kask na poczatki może być troszkę za ciasny ale z czasem się dopasuje :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) czesc, szukałem na forum informacji o tym kasku ale nic nie znalazlem wiec wybaczcie zakladanie nowego tematy :icon_biggrin: chcialbym poznan opinie o tym kasku http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...roducts_id=2445 czy pozostawic mojego nolana n62 a zakupic tego agv ktory wymienilem? czy jest lepszy od mojego obecnego nolana? jesli tak to nolan sluzylby jako skorupa do mojego plecaczka bo akurat nie mam drugiego kasku ;) Edytowane 22 Lutego 2009 przez karolek850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi