DTman Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam chcemn zakupic motor z większej pojemności dotąd jeździłem setą. Co doradzicie co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 porownaj sobie statystyki na www.bikez.comjest tam opcja porownania obu motocykli ja bym wybral raczej DR, bo ma cos kolo 35 koni.jednak do ostrzejszej jazdy (chodzi mi o skoki) lepszy bedzie KLX (lepsze zawieszenie).o KLXie niech najlepiej wypowie sie Strzalek - mial takie moto Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Miałem KLXa i DRke i jeżeli miałbym teraz wybierać to wziołbym KLXa.Jest dużo lżejszy i lepiej się prowadzi, DRka jest tylko troszeczkę mocniejsza i czuć to właściwie tylko na niskich i średnich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Strzałek dziex a wypowiedz Dr jest znowu tańsza niz KLX. Ale wole dozbierać na KLX-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Strzałek dziex a wypowiedz Dr jest znowu tańsza niz KLX. Ale wole dozbierać na KLX-a Tak KLX jest drozszy, ale popatrz na roczniki, dr to sa zazwyczaj roczniki 90' do 94' w cenach około 6000 zł, natomiast KLX to są roczniki znacznie młodsze od 97' do 00'. Widziałem już sporo dr rocznikowo takich samych jak KLX i ich ceny wcale nie były mniejsze, wręcz czasami większe :icon_mrgreen: Niezmienia to faktu, że KLX jest lepszym motocyklem, moim zdaniem jak już dozbierasz do KLX'a to szukaj 300cm3, było o tym niedawno, że 300cm jest lepsza pod róznymi względami od 250cm. Ale gdy nie znajdziesz 300 to 250 też fajne, szczególnie jeżeli wage ma taka sama jak 300cm3, a Dr 350 jak moja była DR125, to nawet bym sie nie zastanawiał co wybrać(KLX znacznie lżejszy, jezdziłem raz). A nie myslałes moze o Hondzie XLR 250 Baja??Dobre moto za dobrą cene(porównywac mocowo i rocznikowo do DR 350) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi