kuba_195 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 cześc chłopaki, czy wał od dt z silnikiem innym niż minarelli AM6 będzie pasował do minarelki?? tak mi sie włas nie wydaje. zmusza mnie sttuacja, bpow moim HM drugi wal urwałem i musze go naprawic pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Nie bedzie pasowal.Chodz by z tego wzgledu ze Hm ma mniejsza komore wstepnego sprezania i przeciw wagi mają mniejszą srednice :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 własnie dzis to porównałem, i wszystko pomieżyłem nawet po przeróbkach nie da sie zamontować tego wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 własnie dzis to porównałem, i wszystko pomieżyłem nawet po przeróbkach nie da sie zamontować tego wału.Szkoda, w mojej gilerze tez przydałoby się zmienić wał, od DT byłby dośc tani, a może od czegoś innego bedzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 sprobojcie od silnikow derbi.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 chłopaki co może być przyczyną takiej usterki,za wysokie obroty?? myśle o stoczeniu koła zamachowego żeby było lżejsze co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Skutery jezdzace na torach krącą wiele wiecej niz 15 tys\obr Kolegi Tzrka byla po tuningu wykrecala cos lekko powyzej 14 i poszly mu 2 waly.wkoncu kupil metrakit do 20 tys obr i trzyma dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 20 tys obrotów i wymiana cylindra co 5 tys km haha. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Stac cie na taki tunin stac cie na nowy cylinder??Proste? po za tym nierozumiem dlaczego ma sie cylinder zuzywac tak szybko?? :) po 2 kto jezdzi caly czas z takimi obrotoami to jest ywkrecenie chwilowe.i nie 20 tys tylko krecila mu cos kolo 14 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ile dał za ten wal i z kad kupił?? ma może ktoś taką używkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wal kupil na www.sklep.mieloch.pl wejdz w dzial z czesciami do TZR i wybierz jakis :buttrock: zaczynają sie od 200 paru zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi