Skocz do zawartości

Owiewki własonoręczny wyrób


Szerlok
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poza proporcjami bardzo ważna jest temperatura przygotowanej żywicy.

W lodówce może stać zmieszana z utwardzaczem bardzo długo.

Natomiast w lecie zdarza się, że robi się galareta już na pędzlu.

Do rozrabiania kolejnej porcji najlepiej wziąć czystą puszkę(np obcięty pet).

Pozostałości poprzedniej porcji bardzo przyspieszają twardnienie.

Z tym nitro to nie wiedziałem i na pewno sprawdzę.

Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...