rzemyk90 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 zlozylem moja bezolejowa sprezarke do polskiej wiertarki Hehe , dobre. Chcialem dodac 4T jest bardzo wrazliwy na lewe powietrze , tam musi byc wszsystko uszczelnione na cacy. Ja tego nie doswiadczylem, ale slyszalem to od innych uzytkownih 4t ktorzy mieli problem z odpalaniem oraz z praca silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Otoz nie wiem czy jest jakis spadek mocy, poniewaz z tymi obrotami bylo juz jak go kupilem, aczkolwiek wydaje mi sie jakby slaby, no ale jest zdlawiony.W poniedzialek zajade do serwisu suzuki w moim miescie i spytam sie co moze byc...Dzieki za rady, bede je mial na uwadze jak z kolem w suzuki bede gadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi