Zierek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Gratulacje i powodzenia w zdawaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 hehe ja miałem podobna syttuacje ale chyba odwrotnie najpierw zaliczyłem B uwalił mnie na A a później to już gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratulacje :D Ja mam poprawke A we wtorek. Na B zdalem za pierwszym :offtopic: Pzdr :buttrock: Dla Wszystkich zdjących na A: obyscie mieli gumowe drzewa i nie.... wjechali na autobus podczas egzaminu (jak ja :icon_mrgreen: ) i niech wasi egzaminatorzy maja pojecie o motocyklu i uprawnienia do przeprowadzania egzaminow na moto :clap: Powodzenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :banghead: GRATULACJE :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 UWAGA CHWALE SIE : Dzis zdalem na kategoria A :) Drugie podjescie, drugi raz ten sam egzaminator ale inny wynik :) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi