ZWYROLL69 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 słyszalem ze ktos przerobił do mz chyba jak ktos cos wie prosze o sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Składaj poprawnie językowo i gramatycznie zdania bo tego nie można odszyfrować :) albo jak pijesz nie pisz :( nie wiem jak zamontować przerywacz do aprili rs(tak zrozumiałem tekst) bo nie wiem jaki ma to sens. Napisz prosze co chcesz w ten sposób uzyskać :) a pozniej łapy precz od zapłonu żeby nie zepsuć niczego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Składaj poprawnie językowo i gramatycznie zdania bo tego nie można odszyfrować :) albo jak pijesz nie pisz :( nie wiem jak zamontować przerywacz do aprili rs(tak zrozumiałem tekst) bo nie wiem jaki ma to sens. Napisz prosze co chcesz w ten sposób uzyskać :) a pozniej łapy precz od zapłonu żeby nie zepsuć niczego :buttrock:moze ten co ma w motorku ulegl uszkodzeniu? i chce jaknajmniejszym kosztem usunac usterke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Trzeba by bylo zrobic wyjscie z polowy chyba 4 cewek albo 5 na swiatla polonczonych razem.naspawac garb na megneto oszlifowac wypolerowac na cycus.jakos dac tam mloteczek i kowadelko od czegos no i cewke pod bak.Kolega mial tak przerobiene w Hondzie mt jakis czas to chodzilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi