Adam Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mati ma racje, ja nigdy tego nie zrobiłem ale chyba kolejny właściciel mojej CBFki tak zrobił i nie mógł tego wyłączyć, wyjoł kluczyk a tu dalej sie świecą światła p.s. Poczytaj Instrukcje jeżeli ją masz Nie Klaudiuszu. To było spowodowane tym, że odpaliłem moto z tego #*%&$*& alarmu bez kluczyka i zgasiłem kluczykiem. Alarm zamknął obwód i kręcenie kluczykiem nic nie da w takiej sytuacji. Honda ma tak, że światła jarają się odrazu po przekręceniu kluczyka i nie da się tego zmienić. Trochę niepomyślane, bo w mojej CBF jest nawet pozycja tylko do awaryjnych i w tej pozycji też nie można wyciągnąć kluczyka (więc po kiego to?)... A często się zdarza, że dobrze byłoby zostawić świecące się moto. Powiedz egzaminatorowi na kursie, że tutaj światła krótkie są jednocześnie postojówkami i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi