Rider92 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam jako iż jestem nowym forumowiczem chciałbym sie dowiedziec jaki mam kupić motorek znaczy dokładnie motorower ale enduro albo cross... tak za około 1500 zł zeby był zarejestrowany itd. wszystko .... chcibym zebyście dali mi jakieś rady albo coś jestem z okolic Bydgoszczy :) z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kolejny temat z serii "co mam kupic">>>> OPCJA SZUKAJ.A tak apropo twojego zapytania za 1500 zl to ty pozadnego simsona enduro nie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kolejny temat z serii "co mam kupic">>>> OPCJA SZUKAJ.A tak apropo twojego zapytania za 1500 zl to ty pozadnego simsona enduro nie kupisz ale dostanie za to piaggio z włoch po przejściach :) PozdrP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 szukaj yamahy dt jak dobrze poszukasz to znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam jako iż jestem nowym forumowiczem chciałbym sie dowiedziec jaki mam kupić motorek znaczy dokładnie motorower ale enduro albo cross... tak za około 1500 zł zeby był zarejestrowany itd. wszystko .... chcibym zebyście dali mi jakieś rady albo coś jestem z okolic Bydgoszczy :) z góry dziękuje Użyj wyszukiwarki a pozatym jak chcesz enduro albo cross za 1500 zł i na dodatek zarejstrowane to nie wiem. Poszukaj jakiegoś dt albo bardzo starego mtx-a bo nic innego nie znajedziesz. Najlepiej kup sobie simsonka enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kolego takie rzeczy to tylko w Erze :bigrazz: :crossy: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 jesli bys sie zdecydowal na moto bez restracji to mialbym dla Ciebie dt 80 chyba 81 rokpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi