LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) SYTUACJA JEST DOBRA. Stan ustabilizował się, przywrócone ma już prawidłowe krążenie włącznie z nogą/stopą co nie znaczy, że nie potrzeba krwi ! (może niektórzy by tak pomyśleli) nadal jest pod aparaturą... da rade !!! załatwiać, załatwiać..... !!! Edytowane 2 Października 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam, kurcze jak dobrze słyszeć takie wieści :icon_mrgreen: TO FORUM RATUJE ŻYCIE :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Słuchajcie - Nasz forumowy kolega Ziut (Mały) po wypadku na zakończeniu sezonu na Bułgarskiej w Poznaniu przeszedł operacje, a dzisiaj ma kolejny zabieg i potrzebuje krwi ! BARDZO WSZYSTKICH PROSZĘ O ODDANIE KRWI dzisiaj do 13 na Jagiełły koło Marysieńki (tyle wiem) koniecznie dla ŁUKASZ JUSZCZYŃSKI (leży na MSWIA) albo ci co wczoraj tankowali muszą odczekać minimum 12 godzin od ostatniego "łyka" Jutro można oddać w każdym miejscu w Polsce - wystarczy uwzględnić, że dla ŁUKASZ JUSZCZYŃSKI (leży na MSWIA w Poznaniu !) Z góry bardzo dziękuję wszystkim którzy oddadzą ! A jaka grupa konkretnie jest potrzebna, jak mam inną zawsze mogę popytać o konkret wśród znajomych.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) A jaka grupa konkretnie jest potrzebna, jak mam inną zawsze mogę popytać o konkret wśród znajomych.PJESZCZE RAZ POWTARZAM ! GRUPA JEST NIEWAŻNA !!! WAŻNE, ŻE ODDASZ KREW !!! NP. TY ODDASZ Orh+, A ZIUT OTRZYMA Z BANKU KRWI NP. ARH+ !!! (PONIEWAŻ NIEZAWSZE MOŻNA MIESZAĆ TE SAME GRUPY KRWI !!!) CZYLI WYMIANA - PÓŁ LITRA ZA PÓŁ LITRA !!! WAŻNE ABY NA JEGO IMIĘ I NAZWISKO ODDAĆ (ŁUKASZ JUSZCZYŃSKI) I ŻE LEŻY NA MSWiA W POZNANIU NA OIOMIE !!! Edytowane 2 Października 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja sam już to piszę po raz któryś, krew jest wymienna !!!!!!!!!!!!! Poprostu stan jednstek musi się zgadzać!!!!!! Ty oddajesz swoją grupę, a Łukasz otrzymuje swoją :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 dziś z Domelem oddalismy krew. Mam A Rh+ wiec zakladam ze moja krew pojdzie prosto do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja niestety dzisiaj nie dałem rady, jutro o 7 rano jadę oddać... Cieszę się z dobrych wieści.ZIUT TRZYMAJ SIĘ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubKa Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 My z dziewczyną będziemy jutro rano na Marcelińskiej. Ziut da rade jest mały ale mocny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 BĘDZIE DOBRZE - SŁYSZAŁĘM, ŻE ZIUTAS SIĘ OBUDZIŁ !!! OBIEG KRWI JEST OK. !!! :buttrock: :biggrin: :biggrin: DA RADE !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam, kurcze Luzi z takim ciśnieniem czekam na każdą Twoja wiadomość....oby tylko takie :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTL Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Hejj orientujecie sie moze czy mozna jakos to glupie ograniczenie wiekowe ominac ( nie wim np poprzez zgode rodzicow czy cus) ?? Bo mam 17 lat i z mila checia oddalbym krew, ale niestety troszke do tej glupiej pelnoletnosci brakuje... Ziut 3maj sie jestesmy z Toba !!! pozdrowienia EDIT niestety nie można tego obejść, ponieważ trzeba mieć te 18 lat Co za beznadzieja :/ , tu chodzi o zycie nie glupie przepisy :/ !! heh , w takim razie postaram sie zalatwic kogos kto ukonczyl te 18 lat... Edytowane 2 Października 2006 przez OTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaa Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jestem z lublina, jak pojde oddac krew to co mam zrobic z ta karteczka ? Wyslac na meila podanego kilka postow wyzej czy wyslac priorytetem do szpitala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam, niestety nie można tego obejść, ponieważ trzeba mieć te 18 lat Karteczkę jak możesz to zeskanuj i wyślij na maila do Marco, a najlepiej wyślij priorytetem na ten adres wskazany kilka postów wyżej :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Hejj orientujecie sie moze czy mozna jakos to glupie ograniczenie wiekowe ominac NIESTETY ! MUSISZ MIEĆ DOWÓD OSOBISTY ! CHĘCI MIAŁEŚ - TO O WIELE WIĘCEJ NIŻ STAĆ Z BOKU ! DZIĘKI ! Jestem z lublina, jak pojde oddac krew to co mam zrobic z ta karteczka ? Wyslac na meila podanego kilka postow wyzej czy wyslac priorytetem do szpitala ? I TO I TO ! WYŚLIJ SKANA DO MARCA ALBO DO MNIE [email protected] DO GODZ. 13:00 BĘDĘ JECHAŁ DO POZNANIA Z 3 OSOBAMI ZE ŚRODY DO ODDANIA KRWI TO DRUKNĘ I PODRZUCĘ DO SZPITALA ! ALE AEBY POTWIERDZIĆ SKAN WYŚLIJ DO SZPITALA ORYGINALNY KWIT NA ADRES JAKI PODAŁEM ! UWAŻAM, ŻE BĘDZIE DOBRZE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Dbrze uslyszec dobra wiadomosc :icon_mrgreen: :buttrock: Ziut jestesmy z toba wracaj jak najszybciej do zdrowia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi