Lukaszek.17 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Siemka Jestem tu nowy więc witam wszytkich Chciałbym kupic sobie enduro 50 mam 17 lat i 188 cm wzrostu ale niestety nie moge miec motocykla:( Tak więc oby było jak największe i najmocniejsze(oczywiście odblokuje je i może troszke wzmocnie) będe nim jeżdził głównie po ulicy ale i czasami troche po lesie ale nie w jakis ciężki teren.Cena gdzies tak do 4000zł +- czekam na propozycje :) Edytowane 1 Października 2006 przez Lukaszek.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Siemka Jestem tu nowy więc witam wszytkich Chciałbym kupic sobie enduro 50 mam 17 lat i 188 cm wzrostu ale niestety nie moge miec motocykla:( Tak więc oby było jak największe i najmocniejsze będe nim jeżdził głównie po ulicy ale i czasami troche po lesie ale nie w jakis ciężki teren.Cena gdzies tak do 4000zł +-czekam na propozycje :) Jak napisał już jeden z forumowiczów "Opcja szukaj jest bezpłatna". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek.17 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Przeczytałem juz te wszytkie posty dotyczące wątku enduro za 4000tys. No ale tam jest do wyboru hm albo rx hm raczej odpada bo ja raczej będe jeżdził po ulicy czasem jakiś lasa rx całkiem fajny Popatrzyłem jeszcze na allegro i znalazłem derbi senda co o tym myślicie??Co lepsze Aprilla Rx czy Derbi senda ??? Osobiście ładniejszy i chyba większy wydaje się rx a jak z mocami moze ktoś to ma?? Edytowane 1 Października 2006 przez Lukaszek.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Jednak nie umiesz korzystac z wyszukiwarki, tutaj masz porównanie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=44145&hl=senda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek.17 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Czytałem już ten wątekRx jest bardziej terenowa a senda ma lepsze osiągiZ tego co wyczytałem na innych stronach to rx jest solidniejsza i lepiej wykonana i ma obrotomierza senda go nie ma A i od qtórego roku senda jest gorsza tzn ma słabszy silnik Achhhh sam nie wiem co wybrac Gdyby nie to że podobno RX ma gorsze osiągi to chyba bym jego wybrał jak juz pisałem głównie będe jeżdził po ulicy a czasami jakiś lastak więc zalezy mi na osiągach no i żebym nie wyglądał głupio mam 188cm Edytowane 1 Października 2006 przez Lukaszek.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) jesli chcesz bardziej w teren to rx poniewaz rx ma dobra zawieche silnik tez niezly derbi senda sm na ulice silnik lepszy od rx ale zawieszenie nie najlepsze Edytowane 1 Października 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek.17 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Mam jeszcze pytanko czy wersja Sm jest dużo niższa od wersji R ??? mam 188cm więc może to zaważyc przy zakupie. A co powiecie o yamaha DT w wątku enduro 4000zł. najpierw ktos napisał że jest bardzo słaba ale potem ktos że teraz ma nowy silnik i że jest O.K tak więc jak to jest?? A i jeszcze jedno czy w derbi senda tylko wersja SM ma obrotomierz??? bo R nie ma a to bardzoooo duży minus jak dla mnie (nie ma to jak kręcic do czerwonego pola) :) Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2006 przez Lukaszek.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 HM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek.17 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Heee wiem że hm jest dobry ale ja będe jeżdził głównie po ulicy może czasem jakiś lasek tak więc hm mi się nie sprawdzi bo on jest przeznaczony do jazdy terenowej. Bardzo chciałbym się dowiedziec czy w derbi senda wersja SM jest dużo niższa od wersji R ??I czy tylko wersja SM ma obrotomiez bo jego brak to dla mnie duży minus pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Na allegro ostatnio widziałem HM na kołach SM - lepszego nie znajdziesz.Jak nie to opony enduro i po sprawie.Senda ma zawieszenie z roweru, a w sumie z tymi droższymi rowerami to nawet nie może się równać taka jest prawda.Rozejrzyj się też ewentualnie za RXem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi