Techniacz Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam. Mam pytanie odnosnie prawa jazdy. Czy jesli posiadam kat. B i zrobie C+E, to czy bedzie to jednoznaczne z B+E, czy bede musial robic osobno B+E ? Instruktor z osrodka, w ktorym sie szkolilem powiedzial, ze bedzie to jednoznaczne. Ale czy napewno ? Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Art. 88. 1. Dokumentem stwierdzającym uprawnienie do kierowania pojazdem silnikowym jest prawo jazdy określonej kategorii. (...) 3. Prawo jazdy: 1) kategorii B i C+E lub B i D+E - uprawnia do kierowania zespołem pojazdów określonych w kategorii B+E; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Czyli mozna. Dziekuje za szybka odp :) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja zdawalem C+E a wbili mi dodatkowo B+E i D+Ewiec potwierdzam . . . prawko < k l i k > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi