madriana Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam Czy ktos z forumowiczow wie, gdzie moge kupic dobre, tylnie amortyzatory dobrych firm (typu Ohlins) ?Moze jakies linki do stron.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Tylny amortyzator Ohlinsa kosztowałby więcej niż warte jest ER5 (zakładam że do tego moto chcesz kupić). Proponuje udać się do salonu Kawasaki i tam dowiedzieć się co proponują oryginalnie i czy mają jakieś opcje z katalogu akcesoriów. Edytowane 1 Października 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tylny amortyzator Ohlinsa kosztowałby więcej niż warte jest ER5 (zakładam że do tego moto chcesz kupić). Proponuje udać się do salonu Kawasaki i tam dowiedzieć się co proponują oryginalnie i czy mają jakieś opcje z katalogu akcesoriów. Czescmasz racje, kosztuje wiecej niz moja ER-a. Oryginalne polecane z kawasaki nie sa zadowalajace bo motorek skacze jak piłka. zamienniki tez mialam i niezbyt udane sa (juz mnie na zakrecie na garbie wyrzucilo z sidzenia). Moze jakies pomysly co mam zamontowac?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zobacz tu http://www.grandysduo.com.pl/stronaglowna.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 moze sprobuj amory od innych kawasaki??ja jak mialem bandita 400 to zapodalem amor od gsxr750w - pasowal:)no i lepszy byl duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Proponuję porozmawiać z Bartkiem Brendlerem z Gdańska, albo z Sanchezem spod W-wy. Zajmują się profesjonalnie tuningiem zawieszeń, ustawiają pod indywidualne preferencje. Moje zawieszenie przód i tył robił Brendler i mogę jak najbardziej polecić. Kosztowo może to być dośc atrakcyjne-zamiast wymieniać od razu na Ohlinsy, zrobić sobie taki tune-up. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Proponuję porozmawiać z Bartkiem Brendlerem z Gdańska, albo z Sanchezem spod W-wy. Zajmują się profesjonalnie tuningiem zawieszeń, ustawiają pod indywidualne preferencje. Moje zawieszenie przód i tył robił Brendler i mogę jak najbardziej polecić. Kosztowo może to być dośc atrakcyjne-zamiast wymieniać od razu na Ohlinsy, zrobić sobie taki tune-up. Pzdr.Jarek daj namiar do tego bartka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 O.K-info już leci na priv do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 moze sprobuj amory od innych kawasaki??ja jak mialem bandita 400 to zapodalem amor od gsxr750w - pasowal:)no i lepszy byl duzo swiatełko w tunelu..... bo każdy mi mówi: z innego motocykla nie pasuje... ale może jednak da sie dostosowac... :) dzieki za porady, rozjasnily mi troche w glowie.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi