Skocz do zawartości

Zakończeniowa imprezka udana w Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

choinka widzę, że dużo osób nie będzie - szkoda... ale i tak se damy w palnik !!! Wezme lotki - może cosik sie da upolować ;)

p.s. W razie W (jak bym się kiedyś gdzieś z kobitą pojawił) pamiętać, że ja jestem zawsze grzeczny i w ogóle :bigrazz: nie upijam się, nie stawiam na koło, jeżdze spokojnie.... :biggrin: chyba wiadomo co ? :lalag:

p.s. W razie W (jak bym się kiedyś gdzieś z kobitą pojawił) pamiętać, że ja jestem zawsze grzeczny i w ogóle :bigrazz: nie upijam się, nie stawiam na koło, jeżdze spokojnie.... :biggrin: chyba wiadomo co ? :lalag:

A moja gpz-ta jest zielona ;) Luzer - wiemy co gadać :flesje:

pod tym linkiem znajdziecie zdjecia dzis z blugarskiej :

http://rapidshare.de/files/35958744/Zdjeci..._Ziuta.rar.html

pozdro dla wszystkich

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :lapad:

A chętnie bym polatał po mieście :) Pozdrawiam Kuba

A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :biggrin:

A chętnie bym polatał po mieście :) Pozdrawiam Kuba :D :)

A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :biggrin:

A chętnie bym polatał po mieście ;) Pozdrawiam Kuba :) :)

ale chłopaki dzisiaj sie super jezdziło, ekipa zgrana na maxa, w sobote bedziemy balowac, dzisiaj super pogoda byla na latanie :buttrock:

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum