TOMAJ Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Niestety dzisiaj mi nie pasuje imprezowac -praca nocka :bigrazz: Ale jutro jak najbardziej sie pisze na jakas impre :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 choinka widzę, że dużo osób nie będzie - szkoda... ale i tak se damy w palnik !!! Wezme lotki - może cosik sie da upolować ;) p.s. W razie W (jak bym się kiedyś gdzieś z kobitą pojawił) pamiętać, że ja jestem zawsze grzeczny i w ogóle :bigrazz: nie upijam się, nie stawiam na koło, jeżdze spokojnie.... :biggrin: chyba wiadomo co ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 p.s. W razie W (jak bym się kiedyś gdzieś z kobitą pojawił) pamiętać, że ja jestem zawsze grzeczny i w ogóle :bigrazz: nie upijam się, nie stawiam na koło, jeżdze spokojnie.... :biggrin: chyba wiadomo co ? :lalag: A moja gpz-ta jest zielona ;) Luzer - wiemy co gadać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Niestety też sie nie pojawie :bigrazz: Ale bawcie się dobrze :biggrin: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No ja oczywiście 'piwko' lub dwa też wypije za Ziuta :bigrazz: Zabawie do max 24 bo jutro do pracy ide-przerąbany wekeend ;) Własnie wyjezdzam po Norbiego i Luzera :lalag: Do zobaczyska w Longu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 pod tym linkiem znajdziecie zdjecia dzis z blugarskiej : http://rapidshare.de/files/35958744/Zdjeci..._Ziuta.rar.html pozdro dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubKa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :lapad: A chętnie bym polatał po mieście :) Pozdrawiam Kuba A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :biggrin: A chętnie bym polatał po mieście :) Pozdrawiam Kuba :D :) A czy jeszcze jakieś wspólne latanko organizujemy?? Troche się już zimno robi i nie wiadomo kiedy potem :biggrin: A chętnie bym polatał po mieście ;) Pozdrawiam Kuba :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ale chłopaki dzisiaj sie super jezdziło, ekipa zgrana na maxa, w sobote bedziemy balowac, dzisiaj super pogoda byla na latanie :buttrock: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi