johnmust Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) kilka dni temu wracajac do domu niestety zostalem "pobudzony" przez wyjezdzajace na drodze osiedlowej mondeo. koles nagle sobie wyjechal a ja z braku czasu heble moto lekko na bok i sruuu w fure. niby nic palec wybity ale moto troche gorzej . CZACHA, KIERUNEK LUSTRO PODNOZEK OWIEKA. TO na 1 rzut oka. ale kurde tak go skaldalem do kupy i patrze a kiera jest troszku krzywo????? CO TO MOZE BYC. KTOS MI COS MOWIL ZEBY COS WYROWNAC . JAK??? PROSZE O POMOC JESTEM TROCHE LAIK W TEJ KWESTJI UCZE SIE DOPIERO MAJSTERKOWANIA. PROSZE O POMOC I ZGORY DZIEKI Edytowane 30 Września 2006 przez johnmust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ale co jest krzywo raczka czy koło?? Jak koło to masz skrzywione zawiech na półkach - musisz ustawic pólki równo. Musisz popuscic sruby na dolnych półkach i na górnych i ustawic prosto.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dokładnie. Miałem tak samo w DT, kiera przesunęła się na półkach. Możesz poluzować śruby, ale może Ci się udać bez tego, poprostu blokując przednie koło czymś i reszta tak jak w rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi