michałek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, miałem dziś taki dziwny przypadek mianowicie w terenie wjechałem w duża dziure tak ze mi motocykl mocno podbiło i co ciekawe od razu motocykl zaczął przerywać , więc jakoś dojechałem do domu w domu wykręcam świece a tam prawie zadnego odstępu. OD CZEGO TO SIĘ MOGŁO STAĆ ?? chyba tłok nieprzywalił w świece b zadnych luzów nie mam a głowica niejest splanowana, swieca dana z podkładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 A czy teraz moto odpala normalnie?? Przerwa na swiecy powinna byc mala :icon_twisted: Co do tego ze przerywa to moze ci fajka troche spadla ze swiecy... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbt Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) mały ma być jakby nie było żadnego to byś pchał do domu mogła spaść faja, a dokładniej poluzować się albo zapłon sie przestawił o ile jest mechanicznypozdro Edytowane 28 Września 2006 przez rbt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 nie nie nie zaplon mam elektroniczny, ffajka niespadła mówie wam świece wykręciłem a tutaj taka przerwa jak włos z głowy moto mam skladane wczoraj więc i na świecy mialem ustawioną przerwe szczelinomierzem.Objawy tej pracy złej to takie ze na wolnych przerywała a na wysokich bardzo wysokich dopiero jako tako jechał motocykl, dla mnie to dziwne iż tak się stało. A moze są takie przypadki ze świeca się odkształca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbt Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 no ale co poprawiłeś przerwe i działa dobrze? żeby tłok uderzył w świece to musiałbyś mieć albo gumowy silnik, albo korbowód na wale poleciał pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 tak przerwe poprawiłem i moto jeżdzi dobrze ,ciekawe jak długo :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Skoro jezdzi dobrze to nie widze problemu <lol> To ze ci sie przerwa zmniejszyla to na pewno nie od tego ze tlok uderzyl o swiece. Wywaliloby ci gwint na glowicy a tak sie nie stalo i moto dobrze dziala na tej samej swiecy :icon_twisted: Od czego ta zmiana - nie mam pojecia!! POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 pytałem gdyż chciałem się upewnic czy to nie jest jakaś wada świecy żebym potem moto niepchał do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi