pawela Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) jak w temacie. juz raz rejestrowalem 80ccm na motorower ale innym drozszym, sposobem, a wiem ze prosciej jest z belgijska umową. skad moge ją sciagnac?? przeszukalem google i nic. najlepiej prosze o link :icon_mrgreen: z gory dzienx btw: pisze sie 'znaleść' czy 'znaleźć'?? bo dawno w szkole nie bylem i nie pamietam :wink: Edytowane 28 Września 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja mialem moto holednerskie... tylko nie mam juz wzoru... ale napisz po niemiecku jesli znasz i bedzie ok. chociaz nie wiem czy dobrze kombinujesz :icon_mrgreen: im wiecej takich przekretow tym bardziej wchodzi to w krew i nikt nie bedzie niedlugo zwracal uwagi na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 NIe baw sie w pisanie umowy w obcym jezyku. Napisz po prostu po polsku, zaoszczedzisz na tlumaczeniu. Ja tak rejestrowalem samochod i nie bylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 :icon_twisted: juz zalatwione :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi