Skocz do zawartości

NOGA ZŁAMANA, LEKKO POOBIJANY

RIEJU RR50:D
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Droga jest tylko dla puszkarzy,a motocykle?CO to jest?Co one robia na mojej drodze.

Pewnie taki tok rozumowania mają puszkarze.

A moze wyzwali nas na pojedynek?

DO BOJU!!!!!

Stary zdrowiej,ty wlasnie skonczyles jazde prez zlamana noge a ja wlasnie zaczynam.

Jutro ide zdjąc gips:P

To tez jest jakis pomysł.

Ja bym wolał zainwestowac w wydech tylko gdyby sie gliniarze nie doczepili to byloby calkiem miodzio.

i nawet jakbyś jechał 40kmh to przechodnie by mowili ze jechał 300 bo taki huk

A co najlepsze, niedawno dowiedziałem się że babka się wypierała że to moja wina, że ja jechałem 120km/h a mój motorower jedzie V-max 90km/h a jechałem ok. 50-tki:/

jak czytam takie coś to mnie aż skręca :icon_twisted:

Ostatnio też miałem podobną sytuacje. Jade sobie drogą, przedemną skrzyżowanie, na którym to ja mam pierszeństwo na środku skrzyżowania stoi sobie katamran i chce skręcać w lewo. Widzi mnie, bo czeka, aż przejadę. Więc ja przyspieszyłem, żeby gość nie musiał czekać. Jestem juz prawie na skrzyżowaniu a ziomek rusza! No to ciepło. Już sobie myśle, że jestem na jego tylnych drzwiach. Ale co ostro wciskam hamulce, przedni amor chyba nigdy nie zaliczył takiego skoku, jeszcze w ostaniej chwili skręt w lewo i przejchałem jakieś 50cm od dupy jego samochodu. Zatrzymałem się opiepszyć gościa to miał jeszcze pretensje, że to moja wina. :icon_twisted:

Życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Pzodro Michał

Zdrowiej i szybko wracaj na drogi :icon_twisted:. Ja miałem podobnie, tylko ze :

Jadę jadę dojezdzam do skrzyzowania, czysto, jedynie z naprzeciwka jedzie auto. Daje kierunek ze skręca. Ok ja mam 1szeństwo to jadę. Ten debil zaczal skrecac jak bylem 4-5 m od niego. Jechalem 80 km/h. Przedni+tylni hebel i kiera w prawo. Wyminąłem o metr. Wrąbałem się na krawężynik przy 60 km/h. Nie polecam na jak by nie było szosowym moto... Nawet nie chcę myśleć co by było, gdybym nie uniknął tego dzwoneczka...