zomb Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Grartuluje wyboru :icon_twisted: .Xj zajebista maszyna,sam mialem i bardzo dobrze ja wspominam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ... od 3 dni dołączyłem do grona ... posiadaczy ... XJ 600 N ... jest czarna i ... super :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 gratuluje i zycze udanej koncówki sezonu i powodzenia na drodze.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ... od 3 dni dołączyłem do grona ... posiadaczy ... XJ 600 N ... jest czarna i ... super :icon_biggrin:... tak to jest jak sie jest lajkonikiem forumowym ... miałem się dołączyć do tematu właścicieli XJ-tek ... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 heheh po co siebie cytujesz???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 heheh po co siebie cytujesz???? pzdr To z radośći ! Gratuluję sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 wielkie gratulacje no i oczywiscie foty foty foty !!! ... ogólnie dzięx ... a foty cóż ... łatwiej o motor u mnie niż o fotki ... póki co musicie wierzyć na słowo ... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 gratulacje nabytku i witamy w klubie :icon_biggrin: Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 masz jakieś foto czy cuś :icon_biggrin: gratuluje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Gratuluję i szerokiej drogi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Gratulacje gratulacje, fajny sprzecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 bezpiecznej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Gratuluję nabytku, dozobaczyska na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi