hunter_etz_251 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 witam mam nastepujacy nie wiem jaka kupic oslonke tylnej zebatki zeby dzialal licznik poprzednia byla od jakiegos innego moto wiec licznik nie chodzil. W moim sklepie maja dwa rodzaje i nie wiem jaka wybarac ?? na allegro znalezlem jedna i nie wiem czy taka ma byc !! http://allegro.pl/item129502340__nowa_oslo...0_250_251_.html jezeli to ta to prosze o odpowiedz !! dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ta osłona , to plastikowy zamiennik (oryginalna była z tworzywa przypominającego ebonit) ale będzie pasowała.Aby jednak licznik "chodził" , musisz do niej dokupić i zamontować ślimak napędzający linkę prędkościomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter_etz_251 Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 wiem tylko ze sa rozne oslonki z tuleja plastikowa tak w tej z allegro i bez mam nadzieje ze bedzie wszystko pasowac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi