D.I.E.G.O. Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WitamTył mojego pierdzipęda jest dla mnie zamiękki, tzn przy wybojach podskakuje, jak jade z bagażem to już w ogóle. I tu się rodzi pytanie, otóż czy da się jakoś lekko utwardzić tylny amortyzator? W jaki sposób? PozdrawiamDiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A czy z amorka czasami nie cieknie olej?? Mozesz sprobowac skrecic sruba sprezyne z tylu jak masz mozliwosc... Powinno to troche pomoc i moto nie bedzie juz takie miekkie. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 w rg 80 nie ma żadnej regulacji tylnego amora.Diego zapewne cieknie Ci amor i nie spełnia już swego zadania.mi też niedawno zaczął ciec i też tak huśta moto na nierównościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi