Greedo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mieliscie kiedys jakies ciekawe wypadki na motorze?? ja ku*wa mialem wczoraj, zablokowala mi sie linka gazu, motorek przyspieszyl nieco ( 8O ), wcisnalem sprzeglo i chcialem zgasic motor, ale sie niestety wyjebalem siegajac do stacyjki... tak przy 40 polozylem sie na bok... rozwalilem licznik (nowy do cholery, ze sklepu!!!) klamke od hamulca i zarysowalem blotnik... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Był kiedyś tak temat. Też miałem wypadke na motorowerze, na motocyklu, Bogu dzięki, jeszcze nie. Spoko, zniszczenia nie są duże - naprawisz i będziesz śmigał. A teraz przynajmniej już wiesz "jak to jest" :P3maj się i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Gdzie sie wywaliłeś ?? Na drodze asfaltowej ??W czym jechałeś ( ubranie ) ?????A co z tobą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 jechalem na wewnetrznej alfaltówce, bez kasku w cienkich spodniach "roboczych" tak zwanych... na szczesci mi nic, bo sie "połozylem" na motorze, a jechalem celem sprawdzenia jak jezdzi dlatego bez kasku... cale szczescie ze tylko mnie kolano mocno boli i ze to enduro, bo bym sobie niezle nóżke poparzył.... :P Ale musialo to efektownie wygladac, bo kierownica mi w lewo skrecila i upadlem pod motor... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi