Gość romecik Opublikowano 20 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Mam una problema!! Posiadam rometa kadeta 780 :twisted: i nie wiem co zrobić aby jeżdził szybciej z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Posiadam rometa kadeta 780 :twisted: i nie wiem co zrobić aby jeżdził szybciej z góry dziękujęA pod górę też ma jeździć szybciej :?: :?: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mam una problema!! Posiadam rometa kadeta 780 :twisted: i nie wiem co zrobić aby jeżdził szybciej z góry dziękuję Banalne.Znajdź sobie większą górke :laughing: z pozdrowieniami BORSUKLES :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ten gosc ma na mysli ze "... jeździł szybciej" - z góry dziękuję - dziękuje z góry a Wy go wyśmiewacie? Jak tak można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ten gosc ma na mysli ze "... jeździł szybciej" - z góry dziękuję - dziękuje z góry a Wy go wyśmiewacie? Jak tak można?? O jaka plama :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: tee nie zorientowałem się........jaki wstyd :lol: :oops: :lol: :oops: No nie taka plama....... z pozdrowieniami BORSUKLES :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ten gosc ma na mysli ze "... jeździł szybciej" - z góry dziękuję - dziękuje z góry a Wy go wyśmiewacie? Jak tak można??a ja się zoriętowałem tylko chciałem sobie jaja zrobić, no i się udało bo borsuk sie nabrał :lol: :lol: a "gość" niech się nauczy stosować znaki interpunkcyjne to nie będzie wyśmiewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 popatrzcie na date wyslania tego posta. 20 wrzesnia 2002r. Koles sie troche naczekal na odpowiedz, a wy sie jeszcze z niego smiejecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 popatrzcie na date wyslania tego posta. 20 wrzesnia 2002r. Koles sie troche naczekal na odpowiedz' date=' a wy sie jeszcze z niego smiejecie.[/quote']Na jaką odpowiedź? Przecie jeszcze nie ma żadnej odpowiedzi :roll: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Dajcie chłopakowi spokuj. Powiedzcie mu poprostu, że nic niezdziała niema szans. Romecik nigdy szybko niechodził no wiec i niebedzie chodził :!: :wink: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Dajcie chłopakowi spokuj. Powiedzcie mu poprostu, że nic niezdziała niema szans. Romecik nigdy szybko niechodził no wiec i niebedzie chodził :!: :) :buttrock: :wink:Nie pie**ol chłopie :!: :!: :P :P Powtarzam po raz nie wiem który: świat motocykli nr 7/2000 - artykuł Tomasza SałkaTak się nawet składa że Marian (Waytt) zeskanował ten artykuł i jest on w albumie :!: :!: :P Co to w ogóle znaczy że romet szybko nie jeździł to nie zacznie szybko jeździć :?: :!: :!: :P :( Opamiętaj się piotrek :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Oj Seba Seba :!: Co ty tu bedziesz mówił, to jest dla poczatkujacych za trudne 8) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=6895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Oki Seba niech ci bedzie. Jak tak to może troszke o Motorynie z Bedzina Tak też można zrobić (wszelkie pytania w tej sprwie prosze kierować do seby) ale to kosztuje i trzeba mieć umiejetnośći i wiedze . :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi