hans13 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 WitamDzisiaj zaobserwowałem spoconą obudowę skrzyni biegów. :buttrock: Ma ktoś jakieś sugestie so może być tego powodem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 albo srubki sie poluzowaly ( sprobuj troche dokrecic ) albo uszczelka jest juz stara i trzeba ja wymienic pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A gdzie konkretnie sie poci?? Na calej obudowie czy moze tylko u gory...?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) "poci się" to bardzo ogólne pojęcie. Pocenie się moze być spowodowane poluzowaniem połaczeń, starzeniem się uszczelki lub ( a może przedwszyskim ) zatkanym odpowietrzeniem skrzyni. Edytowane 25 Września 2006 przez Avalon Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Z tego co zaobserwowałem to problem dytyczy chyba tylnej części "skrzynki", apropo gdzie szukać odpowietrznika skrzyni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiem jak w ZX10 ale w mojej Kawce odpowietrzenie jest na górze skrzyni tuż pod gaźnikami.Taka mała pokrywka od której odchodzi jakiś gumowy wężyk. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi