rafalm Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Powiem tak moje zamiłowanie do motocykli zaczeło się dosyć niewdawno - chciałbym zrobić prawojazdy na motocykl ale nie mam pojęcia gdzie może być dobra szkoła jazdy:) Powiem tak niegdy nie jezdziłem na 2 kółkach Mieszkam od niedawna w Warszawie Jesli możecie to zaproponujcie cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 www.pro-motor.pl numer 1 na świecie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 www.pro-motor.pl numer 1 na świecie :biggrin: Nawet inna propozycja jest niewskazana. Nauczysz się nie tylko jak zdać egzamin, ale też jak jeździć na motorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 albo - http://www.pro-motor.pl/index.htmalbo - nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Może być też ewentualnie www.sarbo.pl - bardzo zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wrzuć sobie w wyszukiwarkę Pro-Motor :buttrock: i sam sobie poczytaj opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Powiem tak moje zamiłowanie do motocykli zaczeło się dosyć niewdawno - chciałbym zrobić prawojazdy na motocykl ale nie mam pojęcia gdzie może być dobra szkoła jazdy:)Powiem tak niegdy nie jezdziłem na 2 kółkach...wstrzymaj sie... moze Ci przejdzie :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 albo - http://www.pro-motor.pl/index.htmalbo - nic Racja Pro-motor :buttrock: :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Racja Pro-motor :buttrock: :D :) Zgadzam się, odwiedź ich stronę internetową. Chłopaki mają dobry sprzęt i jak ogólnie lud powiada zapał do nauczania. Sama wybieram się do nich na dodatkowe jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi