jackass14 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 To tak wyjołem swiece i za jakies 5 godzin wsadzilem ja i odpalil pozniej zgasilem i juz nie moge odpalic co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 MIALEM NIESTETY TO SAMO, MUSIALEM KUPIć NOWą SWIECE, DALEJ NIE CHCIAL PALIC, OKAZALO SIE ZE BYL ZALANY, kup nową swiece i wtedy próbuj bez dodawania gazu, a napewno zapali po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass14 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Odpalil ale swiece musialem wyjac na 5 godzin i odpalil pochodzil z 15 minut przejechalem sie wogule mocy nie ma i pozniej zgasilem i juz nie moglem odpalic chyba sie zdecyduje na mechanika =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dla mnie to ewidentnie koniec silnika, u mnie było podobno, zrobiłem szlif, nowy tłok, pierścienie, wał jak nówka i maszyna działa już u kolejnego właściciela. Pewnie masz luz tłoka w cylindrze dochodzący do 0,1mm bynajmniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu893 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mam ten sam problem tylko ze ja ostatnio malem sciagnieta lewa owiewke a tam jest duzo kabli i mylem silnik i moze zalalem tez gaznik czy jest to mozliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi