mrowka Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam - czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi różnice między honda cr 250 a hondą crm 250 - oprócz tego że tą druga można zarejestrować ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Napewno różnia sie moca. Ale nie wiem która ile ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 To 2 zupełnie inne motocykle crm jest dużo bardziej lajtowa. Jeżeli szukasz zarejstrowanej CR to musisz szukac CRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowka Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 To 2 zupełnie inne motocykle crm jest dużo bardziej lajtowa. Jeżeli szukasz zarejstrowanej CR to musisz szukac CRE Mam honde cr 250 zarejestrowaną na crm 250 - tak przynajmniej mi wytłumaczono - gdzie mogę poczytać o tych motorkach - bo w necie mało jest o tych motorkach szczególnie z 90 roku pozdrawiam i wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) ja jestem szczęśliwym posiadaczem CRM 250r z 93' roku. kumpel z toru co lata troche na cr 250 [rok ok 00'] stwierdził ze niema duzo mniej koni, jest delikatnie sabsza od cr. wszystko zalezy jak sie dba o sprzeta.p.s. posiadam serwisówke do crm 250 mk1,mk2,mk3 :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez psycho zwirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Czy delikatnie słabsza to ja nie wiem. Róznice widac przy dość srych róznicach mocy. CRM ma jakieś 28 kucy a CR ma 40. To nikt mi nie powie ze nie odczuwa się róznicy mocy. Ale jak juz kolega mówił zakatowana CR moze sobie cieniutko radzic z CRM w dobrym stania. Ale to przeciez mozna by powiedzieć ze całkiem inne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Czy delikatnie słabsza to ja nie wiem. Róznice widac przy dość srych róznicach mocy. CRM ma jakieś 28 kucy a CR ma 40. To nikt mi nie powie ze nie odczuwa się róznicy mocy. Ale jak juz kolega mówił zakatowana CR moze sobie cieniutko radzic z CRM w dobrym stania. Ale to przeciez mozna by powiedzieć ze całkiem inne moto.mowa o 250 a nie 125 jak Ty myslisz :biggrin: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 wiem o czy mówie ale nie wierze ze w 250-tkach granica tak się zaciera. Skoro CR 250 na 60 KM to co CRM ma 50! Ze niby takie podobne?! W Zyciu nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Z tego co znalazłem w necie to CRM 250 ma 40KM http://www.bikez.com/motorcycles/honda_crm_250_ar_1998.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowka Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Z tego co znalazłem w necie to CRM 250 ma 40KM http://www.bikez.com/motorcycles/honda_crm_250_ar_1998.php MAM HONDE CR 250 - 56 KM Z ROKU 1990 - ROZNICE MIEDZY CR A CRM PRAWDOPODOBNIE SA W MOCY SILNIKA I ZAWIESZENIACR - JEST TYPOWA CROSOWKA WYCZYNOWA NA TOR A CRM - CROSOWKA KTORA MOZNA ZAREJESTROWAC TYLKO NIE WIEM CZY MOWIE PRAWDE :biggrin: CZY TYLKO TAK MI SIE WYDAJE POZDRAWIAM - WIELKIE DZIEKI ZA DIALOG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 MAM HONDE CR 250 - 56 KM Z ROKU 1990 - ROZNICE MIEDZY CR A CRM PRAWDOPODOBNIE SA W MOCY SILNIKA I ZAWIESZENIACR - JEST TYPOWA CROSOWKA WYCZYNOWA NA TOR A CRM - CROSOWKA KTORA MOZNA ZAREJESTROWAC TYLKO NIE WIEM CZY MOWIE PRAWDE :biggrin: CZY TYLKO TAK MI SIE WYDAJE POZDRAWIAM - WIELKIE DZIEKI ZA DIALOG.crm nie jest typową crosówką z rejstracją, takim motocyklem jest CRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowka Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 crm nie jest typową crosówką z rejstracją, takim motocyklem jest CRE. OK !! :biggrin: dzięk i soorka jak uraziłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi