Pioter900 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam !!Dzisiaj miałem niemiłą przygodę, która na szczęście dobrze się skończyła… Jechałem z Bydgoszczy w stronę Koszalina. Niedawno zauważyłem, że na pewnym odcinku drogi, pojawiły się nowe łaty i grys. Wczoraj tego grysu było pełno na jednym z zakrętów (!), dzisiaj na pewnej prostej. Zupełnie zapomniałem, że wczoraj zlokalizowałem na tej drodze zagrożenie i przy większej prędkości, na szczęście na prostym odcinku, po odkręceniu manety do oporu, tylne koło zaczęło mi szarpać i uciekać na boki… Grys pojawia się miejscami, wszędzie względnie czysto, a tu nagle chmara grysu… Strasznie się tym wkur**lem. Dotychczas spotykałem takie niespodzianki, ale oznakowane (ograniczenie prędkości i ostrzeżenie o syfie na drodze), a tutaj NIC !! Da się coś z tym zrobić ? Gdzie powinienem zadzwonić, kogo opierdolić ?! :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Straz Miejska - jak w miescie, Straz Gminna jak w gminie - Na drogach krajowych dodatkowo GDDKiA oraz oczywiscie zglaszac na policje. Im wiecej takich zgloszen tym dla nas wszystkich bezpieczniej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam !!Dzisiaj miałem niemiłą przygodę, która na szczęście dobrze się skończyła… Jechałem z Bydgoszczy w stronę Koszalina. Niedawno zauważyłem, że na pewnym odcinku drogi, pojawiły się nowe łaty i grys. Wczoraj tego grysu było pełno na jednym z zakrętów (!), dzisiaj na pewnej prostej. Zupełnie zapomniałem, że wczoraj zlokalizowałem na tej drodze zagrożenie i przy większej prędkości, na szczęście na prostym odcinku, po odkręceniu manety do oporu, tylne koło zaczęło mi szarpać i uciekać na boki… Grys pojawia się miejscami, wszędzie względnie czysto, a tu nagle chmara grysu… Strasznie się tym wkur**lem. Dotychczas spotykałem takie niespodzianki, ale oznakowane (ograniczenie prędkości i ostrzeżenie o syfie na drodze), a tutaj NIC !! Da się coś z tym zrobić ? Gdzie powinienem zadzwonić, kogo opierdolić ?! :biggrin: Pozdrawiam Musialbys ustalic w czyim zarzadzie dana droga czy powiatowa czy w zarzadzie wojewody i wtedy odpowiednio wydrzeć paszczę :biggrin:Współczuję stresu :bigrazz: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Teraz Polska ! ! ! ! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Niestety takie sytuacje są coraz częstsze. Ja prawie zaliczyłem szlifa na zakręcie bo przy wychodzeniu z niego tylne koło mi uciekło, ale jakimś cudem udało mi się wyprowadzić. Jechałem z 30 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi