vanjawan Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam. Rozkładałem koła do remontu i nie zanotowałem jak były zmontowane części w piastach (kolejność montażu- łożyska, odległości, podkładki).Czy może ma ktoś to na zdjęciu lub rysunku, jakaś strona www?Niby wiem jak to złożyć, ale chciałbym mieć 100% pewność.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Hej!Wątpię, abyś znalazł te dane gdziekolwiek.Najważniejsze jest, aby po skręceniu przodu - dekiel, a tyłu obudowa dyfra, nie ocierały o bęben hamulcowy.Jeśli rozbierałeś koła łącznie z rozszprychowaniem to ważne, aby po złożeniu i podczas centrowania zachować własciwe położenie piasty względem felgi, aby po włożeniu kompletu ze szczękami, dystansami itp. koła były w osi motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi