MistrzuAKP Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Prosze o wszelkie informacje.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 jesłi nie masz gdzi kupić w poblizu to zamów sobie przez internet np. www.agmot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witama co w głubczycach nie ma gdzi jej zamówic jesli chcesz to ci zamówie bedzie do odbioru w głogówku.Pozdro Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witama co w głubczycach nie ma gdzi jej zamówic jesli chcesz to ci zamówie bedzie do odbioru w głogówku.Pozdro A na kiedy by była?/bo potrzebuje jak najszybciej,chyba jest to zrozumiałe-sezon trwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wyslij mi na pw swój nr kom to zadzwonie i podam termin i cene Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wyslij mi na pw swój nr kom to zadzwonie i podam termin i ceneok dzieki,już mam tą dętke.Wiec szaleje,a teraz tylko kupie sobie na zapas,zeby pózniej czasu nie tracic na szukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi