MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja poczekampodobno w kletnie tez mona bedzie ja kupic pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 a ja już mam :flesje: :lapad: dzięki bartic :icon_mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dobry pomysł, ja też poczekam do Kletna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam w niedzielę jestem na bazarze gdzie i kogo szukać, potrzebne dwie naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 sorka hamir56, wlasnie wrocilem dzis z gór i nie bylo mnie na bazarze.takze albo pocztowo albo w kletnie.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a ja już mam ;) ;) dzięki bartic :icon_mrgreen: :P tylko pamietaj wez pare do kletnabo tam ja tez chce kupic pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 spoko majonez.wezme do kletna jakies 20szt.wiecej nie ryzykuje:) najwyzej sie dorobi jeszcze później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W Kletnie ja też bym reflektował na 1-szt. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaa Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 witam!!! czy jest mozliwosc nabycia jescze takiej naszywki? bo widze ze ludzie robili tu ostatnie zakupy w lutym:) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, wie ktoś może jak podgłośnić wydechy w Virago 750? Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dokładnie tak samo jak w XVS - w wątku o Drag Starach właśnie o tym piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 wybebeszyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dokładnie tak samo jak w XVS - w wątku o Drag Starach właśnie o tym piszą...Wielkie dzięki :notworthy: ,po zabiegu motorek pracuje cudnie :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no to gratulacje i obu uszy puchły :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro0071 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam Wszystkich!! W końcu jest! Naszywka na ramię jednocząca posiadaczy i miłośników Virażek!http://eksces.freehost.pl/viragokolor.jpgszerokość 11cmCena 1 szt – 17 złPrzesyłka – list polecony priorytetowy – 4,50 złOdbiór osobisty we Wrocławiu – 0złpieniążki wpłacać na moje konto:Jeśli ktoś ma z tym problem lub mi nie ufa bo mnie nie znato możemy sie zastanowić nad aukcją na allegro.Wypowiadajcie swoje opinieAKTUALNA LISTA CHĘTNYCH:daro0071 1 sztKONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 2 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.DANGEL - ? szt. - no chłopie! Gdzie sie podziewasz? Dopisuj sięKażdy kto się chce dopisać proszony jest o powielenie tej listy w swoim poście i dopisanie swojego nicka. W ten sposób zachowamy porządek i zawsze ostatni post będzie miał aktualną listę.To by było chyba na tylePozdrawiamWitam , dopisałem się do listy daro0071 pieniążki prześle na konto piekna naszywka pozdrawiamEksces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi