marcysiek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ok.ja tylko tak dla podtrzymania kontaktu, a w pażdzierniku na pewno będę jeździł. Kaka a dlaczego Ty sie piszesz Yamaha przez "ch", to celowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.CYKLOTRON 2szt.DEATHRAW 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Kaka a dlaczego Ty sie piszesz Yamaha przez "ch", to celowo.... ale wstyd :icon_twisted: czysty błąd, ale nigdy nie czytam tego co wcześniej napisałem. Dzięki za zwrócenie uwagi....już się poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ale wstyd :icon_biggrin: czysty błąd, ale nigdy nie czytam tego co wcześniej napisałem. Dzięki za zwrócenie uwagi....już się poprawiłem. No to super Kaka witaj w bractwie Virago.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Hej Eksces,jak tam nasze naszywki? Robia się?Moze jeszcze uda sie w tym sezonie pojeździć z naszywka na ramieniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 tak, tak czekam i już doczekać się nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja tez sie nie moge juz doczekac!!!!!!!!!!]Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie dotra do mnie :) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 heja.. ja bede mial naszywki w swoich rekach jutro lub pojutrze wiec wy dostaniecie je jakos po weekendzie:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 haha no to super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 no to eksces daj znać jak się spotkamy, bo jestem we wro i czekam na te naszywki normalnie.... :)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No to super, ze juz są....A moze któryś z Was wybiera sie do Bolesławca...chyba wiecie o małym spotkaniu tam, hej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 NO TO ZEM PRZYSNAL!!!!!!! Czy jest szansa na zamówienie naszywek Tylko proszę nie mówcie ze niePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaa Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 zaraz oszaleje z ciekawosci! bo nie chce mi sie wyswietlic ta stronka z wzorem naszywki grrrrrrrrrrrr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 moge dobierać po kilka sztuk, niee ma problemu wiec z kolejnymi naszywkami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a kiedy będą gotowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi