eksces Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 mysle ze w ciagu 2 tygodni beda u was.. teraz czekam na sztukę próbną... jak dostane i powiem ze jest ok to beda robić... a potem przesyłka do mnie i wysyłka do was.. ;) MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt. na czerwono zaznaczam osoby ktore juz wplacily, teraz wiedza komu suszyć głowe zeby sie pospieszyłi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ...teraz wiedza komu suszyć głowe zeby sie pospieszyłi:D:D Mi nie suszyc :biggrin: Wlasnie przelalem pieniadze :biggrin: Adres do wysylki w tytule przelewu :bigrazz: Pozdrowienia ze Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Kasa poszła....z niecierpliwością czekam na naszywki.Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Proszę dwie MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.CYKLOTRON 2szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dobra, pieniazki poszly :biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.CYKLOTRON 2szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 CZY ONE SIĘ JUŻ ROBIĄ ?????;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) No to i ja się dopiszę ;] postaram się dzisiaj przelew też zrobić.! szt chyba że coś się zmienie to napiszę.A Adres na pw dostanę jak rozumiem? Edytowane 25 Września 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No to dla porządku: MIERZYNSKIM 1 szt.KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 3 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.CYKLOTRON 2szt.DEATHRAW 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no co taki mały ruch? tylko tyle chętnych?:) śmiało!:icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hej.Nie ma wersji dal kobiet - ta wersja jest wspaniala :) Co tez mnie za wena napadla w nocy aby wymyslic taka kobietke na naszywke? :icon_rolleyes: Eksces... staram sie zalatwic wplate... bo jak wiesz nie ma mnie w Polsce. Mam nadzieje ze dojdzie jak najszybciej. PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 spoko luz, ty mi lepiej powiedz jak ja mam ci to wyslać!:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Eksces, czy do piątku się wyrobisz, gdyż ponieważ w piątek wyjeżdżam na Rajd Felkowski i fajnie było by już pokazać innym ,,naszą'' Viagrową naszywkę. kaka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 nie wiem kaka, ja wyśle jak najszybciej ale narazie czekam na przesyłkę z hafciarni... :notworthy: no to juz wiem ze przed weekendem nie bedzie, sorka kaka, ale pazdziernik ma byc ladny wiec jeszcze sie pojezdzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ok.ja tylko tak dla podtrzymania kontaktu, a w pażdzierniku na pewno będę jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi