Mikos_24 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy. Fajnie ze takie forum istnieje napewno bede tu czesto.Potrzebuje machanika z okolic Tarnowa na moj motor. Trzeba zrobic szlif i przegladnac silniczek. Motor jest na chodzie ale jakis slabawy jest. Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 słyszałem że w Łęgu Tarnowskim jest jakiś mechanik ale nie wiem czy motorowerami też się zajmuje czy tylko większe moto oto tel 014 645 13 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ze simson to niekoniecznie musi byc motorower :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Tak jest mechanik w Łęgu. Sporo ludzi go poleca i ponoć jest naprawde dobry, jednak przed oddaniem swojego sprzętu zapytaj się kto będzie go robił jeżeli pracownik to niemam do niego zaufania... Jeżeli niewiesz dokładnie gdzie to jest możemy się jakoś spotać i dam Ci na niego namiary lub pokaże droge ( jestem z Tarnowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 racja racja niekoniecznie motorower sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek5251 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Witam wszystkich, jestem tu nowy. Fajnie ze takie forum istnieje napewno bede tu czesto.Potrzebuje machanika z okolic Tarnowa na moj motor. Trzeba zrobic szlif i przegladnac silniczek. Motor jest na chodzie ale jakis slabawy jest. Dziekuje za pomoc.Witam wojtek mogę zrobić tój silnik do avo proszę o kontakt 698689826 (Skrzyszów)ja głównie zajmuję się regeneracją wałów do weteranów Witam wszystkich, jestem tu nowy. Fajnie ze takie forum istnieje napewno bede tu czesto.Potrzebuje machanika z okolic Tarnowa na moj motor. Trzeba zrobic szlif i przegladnac silniczek. Motor jest na chodzie ale jakis slabawy jest. Dziekuje za pomoc.Witam wojtek mogę zrobić twój silnik do avo proszę o kontakt 698689826 (Skrzyszów)ja głównie zajmuję się regeneracją wałów do weteranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi