mierzwa2 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Więc tak jak w opisie tematu kończy mi się przegląd, co moga mi wlepic a właściwie ile :biggrin: za jazdę z nieważnym przeglądem? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 100 zł mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Może będe mało precyzyjny, ale w przypadku jakiejś kolizji, czy z twojej winy czy też nie - problemy z ubezpieczycielem, policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 zabierają dowód, wystawiają tymczasowy zazwyczaj 7 dni ale mogą też np z pkt A do B z adnotacją że nie można przekroczyć pewnej prdkości (ale tak zdezelowanego motorka chyba nie masz ;) ) jedziesz na przegląd i z kwitkiem do urzędu komunikacji, a później z powrotem do stacji okręgowej już z dowodem do podbicia ogólnie nie opłacalny interes Może będe mało precyzyjny, ale w przypadku jakiejś kolizji, czy z twojej winy czy też nie - problemy z ubezpieczycielem, policją. nie zawsze, ja spowodowałem wypadek bez waznego przegladu (po prostu zapomniałem) jedyne co, to zabrali mi dowód i wystawili tymczasowy na te 7 dni. O mandacie albo zapomnieli albo nie chcieli pamiętać (o mandacie za brak przeglądu oczywiście) Z ubezpieczycielem o dziwo tez nie było problemu. Tzn. przysłali mi kwit do wypełnienia i prosili o odesłanie kopii dowodu i prawka, jednak tego nie uczyniłem :biggrin: bo jak sie dowiedziałem raport policji jest dla nich wystarczający w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi