mwichan Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Potrzebuję kupić kufer jakiś do 100 zł. I mam pytanie jakie musi miec wymiary aby wszedł mi kask bez szczęki.. no i jakis mozna kupic... ps. wlasnie przegladam allegro ps2. nie krzyczec i nie pobic mnie za ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mogwe miec kufer dromadera" ale w takim sobie stanie i niewiem czy ci wejdzie kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Raczej do każdego kufra zmieści się kask otwarty.Chcesz nówkę czy używkę?Polecał bym jakiś używany w dobrym stanie ale lepszej firmy niż tani fabrycznie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 no sprawa sie rozwiazala... bede mial nowke kufer.... ps. nie do kazdego sie miesci a typ w sklepie zapewnial,, po czym poprosilem zeby w sadzil i dwa sie nie zamknely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi